Att mata rätt foder av hög kvalitet leder till ett längre och hälsosammare liv för de flesta hund. Bättre näring, ger ett övergripande boost i immunförsvaret och förbättrad hälsa på lång sikt med mindre stress på hundens organ.

Varför det är viktigt

Kvaliteten på maten du matar gör en direkt skillnad i din hunds hälsa. Kvalitet är nyckelordet, kvaliteten på de ingredienser som ingår i tillverkningen av foder du matar. Foder av bättre kvalitet tillverkade med ingredienser av högre kvalitet ger bättre livskvalitet.

Resultatet är mindre klåda, färre öroninfektioner, mindre inflammatorisk tarmsjukdom, starkare ben, mer energi, bättre temperament och andra fysiska fördelar med bättre näring. Hundar kommer att bli lyckligare och må bättre överlag.

Bättre näring, ger ett övergripande boost i immunförsvaret och förbättrad hälsa på lång sikt med mindre stress på dina hundars organ. Se till att du läser ingredienserna på förpackningen eller ta nätet till hjälp.

Du är vad du äter

Rekommendation till hundägare är att läsa etiketten och mata foder av högsta kvalitet de har råd med. De kanske inte kan mata bara det bästa, men genom att läsa etiketterna och komma bort från konserveringsmedel, biprodukter, kemikalier och fyllmedel kan de göra livet lite bättre för sina hundar.